luni, 3 mai 2010

Premieră pe litoralul egiptean

Egiptenii au ridicat trei staţiuni la Marea Roşie prin carea încearcă să concureze Antalia. Principiul e acelaşi: sejur all-inclusive.
La graniţa dintre dunele de nisip şi litoralul Mării Roşii, şeicii petrolieri investesc în ridicarea unor noi staţiuni, cu regim all inclusive, pentru turiştii care aleg ca destinaţie de vacanţă Egiptul.

Acestea funcţionează ca staţiuni-satelit pe lângă oraşele din vecinătate, cum ar fi Hurghada, Safaga şi Marsa Alam.

Sahl Hasheesh

Este un nume cât se poate de nou pe harta Egiptului şi promite să devină o adevărată atracţie pe Riviera Egipteană. Proiectul staţiunii a fost realizat de renumitul arhitect lord Norman Foster care a mizat, în primul rând, pe păstrarea peisajului şi a mediului natural al zonei. Din acest motiv, doar 15% din suprafaţa acesteia va fi alocat pentru construcţii. Vor fi ridicate 14 hoteluri, oferind peste 8.600 de camere, un sat de vacanţă şi 500 de vile. 

Ofertă de ultim moment

Golfurile Makadi Bay şi Soma Bay au devenit cunoscute de curând ca zonă turistică. Primul se află la 37 de kilometri de centrul oraşului Hurghada, iar al doilea - la 47 de kilometri.

Marsa Alam

Deocamdată nu sunt construite prea multe hoteluri în zonă, dar se preconizează construirea a 150 de noi hoteluri, dar şi cel mai mare port maritim din Orientul Apropiat, proiectat pentru 2.000 de iahturi şi bărci. Până atunci, se oferă cazare la un preţ de avion. 


VACANTA MINUNATA IN EGIPT


Citeste intreg articolul

http://www.evz.ro

Autor:Andreea Strachină

Publicat: 03.05.2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu