miercuri, 13 ianuarie 2010

Iată ce destinaţii turistice caută românii pe internet

Pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă, românii sunt interesaţi de Roma, Braşov, Italia, Paris şi Austria, conform numărului de căutări efectuate pe Internet, în luna noiembrie şi decembrie.

Un studiu efectuat în ultimele două luni din 2009 de către trafic.ro a monitorizat peste 45.000 de site-uri accesate de românii, care se interesau de oferte de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă.

Principala destinaţie a românilor pentru concedii în străinătate este Italia (7,68%), urmată de Bulgaria (5,16%) şi Austria (4,86%).

Totodată, aproape o treime dintre români nu mai pleacă în concediu în acest an (29,67%), iar 41,49% aleg România ca destinaţie de vacanţă.

În topul destinaţiilor interne, cele mai căutate sunt staţiunile montane de pe Valea Prahovei, dar şi zona Bran Moeciu sau Vatra Dornei, după cum arată cuvintele-cheie în statisticile trafic.ro din noiembrie si decembrie.

Al doilea site ca număr de vizitatori la categoria Turism, în topul opţiunilor românilor privind vacantele la ski, preferată este de departe Austria, urmată de România, Bulgaria, Franţa, Elveţia şi Italia arată un comunicat de presa transmis de trafic.ro.

www.adevarul.it


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu