marți, 7 iulie 2009

Apa curata, plaja plina ochi

Eforie Nord, una dintre cele mai cautate statiuni de la malul Marii Negre, pune la dispozitia celor care au ales sa-si petreaca vacanta aici o gama variata de oferte de cazare.

Hotelierii au gasit solutii pentru toate buzunarele.

"Acapulco”, un hotel de trei stele, accesibil turistilor, vine, incepand cu data de 7 iulie, cu o oferta tentanta: 580 lei pentru o perioada de 5 zile. Hotelul dispune de restaurant, discoteca, plaja si parcare proprie, toate la cele mai inalte standarde de calitate.

Plaja

Nici plaja nu sta rau la capitolul curatenie. In plus, turistii au parte din plin de distractie, terasele din stuf, care impanzesc plaja de la un capat la altul, oferind, pe langa traditionala bere, si muzica din belsug.

"Imi place pentru ca tot timpul ai parte de surprize. Sunt tot felul de tombole la care poti participa sau concursuri care te ajuta sa-ti petreci timpul intr-un mod foarte placut”, ni s-au destainuit Ionut (30 ani) si Elisa (29 ani) Dinulescu.

Apa

Apa de la Eforie Nord este extrem de curata. "Sunt cazat in statiune de pe data de 2 iulie. Niciodata nu s-a intamplat, pana acum, sa vin la plaja si sa gasesc alge sau gunoaie pe plaja. E o adevarata placere sa faci baie”, ne-a marturisit Sever Popovici (42 ani), din Iasi.

Barbatul a tinut sa adauge ca e nemultumit, totusi, de imbulzeala de pe plaja. "Daca nu ajungi pana in ora 11.00, greu mai gasesti un loc unde sa-ti intinzi prosopul”, ne-a mai spus el.

Mancare

Intreaga statiune este ticsita de terase care merg pe principiul autoservirii. Restaurantele sunt destul de rare si, in cea mai mare parte a zilei, pustii, oamenii preferand sa manance de la "impinge tava”.

"Am deja o saptamana de cand sunt aici si nu-mi fac probleme cu mancarea. Pentru un pranz, de pilda, nu scot din buzunar mai mult de 20 lei cu tot cu bere”, ne-a marturisit Vasile Covrig (61 ani), din Piatra Neamt.

Unde iti petreci seara pe litoral?

Click! la minut!

"Gasca mea petrece in clubul Office, din Constanta. E marfa! Ai muzica pe toate gusturile, iar distractia este la ea acasa. Nu cred ca e turist care sa mearga acolo si sa plece fara sa fie pe deplin satisfacut”, ne-a marturisit tanarul. Vali, 30 ani, Bucuresti (foto dreapta)

"Bamboo e clubul dupa care ne dam in vant. Avem acolo tot ce ne dorim, de la muzica de calitare, la dans si bautura”. Gabriela, 30 ani, si Marius, 31 ani, Galati (foto stanga)

"Preferam satul de vacanta. Mai ascultam si muzica, mai cumparam una alta, cu bani putini, pentru ca preturile aici sunt mult mai ieftine decat in alte parti de pe litoral”, ne-a declarat barbatul. Vasile, 53 ani, si Mariana, 47 ani, Zalau (foto dreapta)

Flash Litoral

Sport si Internet gratuit in Eforie Nord

Eforie Nord. Turistii dornici de miscare in aer liber, aflati la Eforie Nord, pot utiliza gratuit aparatele de fitness ce au fost montate, de administratia locala, in parcul Teatrului de vara, din statiune. In acelasi parc se poate naviga gratuit pe Internet, fiind instalata si o retea wireless. In perioada imediat urmatoare vor fi montate aparate de fitness in alte cinci parcuri din Eforie Nord si Eforie Sud.

Cazarea pentru copii, cu reducere de 50%

Mamaia. Cu toate ca, in urma cu trei saptamani, hotelierii se angajau sa ofere cazare gratuita pentru maximum doi copii din aceeasi familie, cele mai multe hoteluri practica in continuare clasica reducere de 50% pentru cei mici. Reprezentantii hotelierilor sustin ca un copil consuma la fel de mult ca un adult asa ca au ramas in continuare la vechile tarife.

Turistii ocolesc orasul Constanta

Constanta. Aproape 77.000 de turisti, dintre care 3.675 de cetateni straini, erau inregistrati la inceputul acestei saptamani in statiunile Litoralului romanesc, cele mai solicitate fiind statiunile Mamaia, Neptun si Costinesti. In municipiul Constanta sunt inregistrati cei mai putini turisti: nu mai mult de 1.000.

Senzații tari la cinema 7D

Mamaia. "Cursa groazei”, "Gandacii ucigasi” sau "Casa bantuita” sunt filmele pe care le pot vedea si simti turistii care se incumeta sa intre in mini-cinematograful 7D amenajat in zona Casino din Mamaia.

Pentru un bilet de 20 de lei sau 15 lei, amatorii de senzatii inedite pot vedea "filme lungi” sau "filme scurte” cu animale sau obiecte care par ca intra in ei, ii stropesc sau ii gadila. In plus, pot fi admirati in fiecare seara de zecile de curiosi care se aduna sa-i urmareasca pe ecranul montat pe fatada cum tipa, se feresc sau se scarpina. 

www.click.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu