sâmbătă, 18 iulie 2009

Vacante in "Insula de miere"


LOCALIZARE. Malta este un arhipelag asezat in centrul Marii Mediterane OBIECTIV. Este exclus sa ajungi in Malta si sa nu vizitezi insula Gozo, unde se afla "Fereastra albastra" si vestita Biserica a Minunilor, "Ta' Pinu" Valetta, capitala Maltei, supranumita "Insula de miere", este un oras-port cochet, o cetate in miniatura protejata de fortarete istorice.

Construita de cavaleri in secolul al XVI-lea, Valetta pastreaza aproape intacte multe dintre edificiile de atunci, printre care Catedrala St. John. Farmecul Valettei tine de stradutele populate de mici comercianti, dar si de numeroasele terase. Pentru cei care prefera clipe mai linistite, o vizita la Medina, "orasul tacerii", cu strazi de culoarea nisipului, este binevenita.
Sarbatorile dedicate sfintilor, care culmineaza cu focuri de artificii, atrag vara zeci de mii de turisti. "Malta Travel are reducere de 10% pentru rezervarile facute cu o luna inainte de plecare. Charterele pentru iulie sunt ocupate, asa ca aceia care vor sa petreaca un sejur in Malta pot alege un pachet cu plecare pe 4 august", ne-a spus Mark Neville Farrugia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu