vineri, 11 iunie 2010

Promotii la vacante

Care sunt cele mai noi promoţii la vacanţe

Operatorii au lansat diverse promoţii pentru destinaţii ca Bulgaria sau Grecia. Motivele: vânzări slabe, aniversări sau pentru a încuraja circulaţia turistică pe timp de criză.

Cei care abia acum se hotărăsc să-şi rezerve vacanţa pot economisi sume importante, dacă urmăresc promoţiile lansate de agenţii în această perioadă. Asta pentru că, deşi numărul de locuri oferite pieţei româneşti a scăzut faţă de anii trecuţi şi preţurile au fost pe alocuri adaptate situaţiei, clienţii încă se mai lasă aşteptaţi.Cele mai multe oferte speciale sunt valabile pentru destinaţii din Grecia, în timp ce reducerile de ultim minut se găsesc pentru Bulgaria.

Promoţii pentru toate destinaţiile din Grecia Grecia se vinde la preţ redus la mai multe agenţii. De exemplu, preţurile sunt cu 20% mai mici pentru Halkidiki şi Riviera Olimpului, indiferent de perioada sejurului. Tariful la un hotel de trei stele din Kassandra - Halkidiki este, pentru plecările din 19 şi 26 iunie, de 183 euro/ persoană, redus de la 229 euro, pentru şapte nopţi cazare cu demipensiune. Preţul biletului de autocar porneşte de la 60 de euro/ persoană.

La modă este Insula Santorini, „cea mai romantică insulă din Grecia”, cum au botezat-o reprezentanţii operatorului de turism. Astfel, pentru plecările din 14 şi 21 iunie este valabilă oferta „Plăteşti un loc şi mergi cu iubita gratuit!” Pachetul costă de la 399 de euro/ persoană, la hotel de trei stele în staţiunea Kamari. Sunt incluse transportul cu autocarul, şapte nopţi de cazare cu mic dejun. Oferta este valabilă pentru cupluri, fără limită de vârstă, spun repezentanţii agenţiei. Reduse sunt pachetele si pentru insulele Creta, Rhodos şi Kos. Promoţiile sunt valabile pentru plecările de luna aceasta. Pachetele pornesc de la 300 de euro, plus taxe de aeroport.

Preţuri aniversare la agentiile de turism, reducerile se aplică pe toate planurile. Asta pentru că operatorul împlineşte 20 de ani de la înfiinţare. Reducerile aniversare sunt cuprinse între 5 şi 30%, în funcţie de destinaţie, de perioadă, de hotel. „De asemenea, la un pachet cu mic dejun acordăm supliment de demipensiune în valoare de aproximativ 50 de euro. Cu ocazia aniversării, oferim turiştilor şi excursii gratuite în destinaţiile de vacanţă alese sau vouchere în valoare de 30 de euro de persoană, pe care le pot folosi la spa sau la restaurant”, spun cei de la agenţie. O ofertă specială vine şi pentru Tenerife. Cei care vor să meargă în perioada 19 iunie- 3 iulie o săptămână la un hotel de două stele, cu 590 de euro/ persoană, primesc a doua săptămână gratuit. În preţ este inclus şi biletul de avion. Ofertele de ultim minut în Bulgaria aduc preţuri de până la 35% mai mici, asfel că o noapte costă de la 35 de euro/persoană.

ÎN ŢARĂ La băi, stai mai mult decât plăteşti În ţară, hotelierii şi agenţii promovează varianta zilelor oferite „în plus”, începând de pe litoral până la băi. Turiştii care aleg Covasna în perioada 15 iunie–15 iulie şi 15 august–31 august, primesc la un sejur de cinci nopţi o noapte gratuit (doar cazare, fără mic dejun). Pentru o vacanţă între 5 şi 9 nopţi turiştii primesc o noapte gratuit, iar pentru o vacanţă între 10 şi 14 nopţi, se oferă două nopţi gratuit. Tariful este de la 113,12 lei/pers./noapte, loc în cameră dublă cu mic dejun la hotel de două stele. Studenţii au parte de tarife promoţionale la Braşov, un pachet cu cinci nopţi cazare şi mic dejun costă 90 de euro/persoană, loc în cameră dublă la hotel de două stele. Pentru Băile Tuşnad avem tarife de criză care pornesc de la 61,60 lei/persoană/noapte, cazare în cameră dublă de două stele, cu mic dejun. Pentru cei care aleg camerele de trei stele la Hotel Tuşnad tariful este de 78, 40 lei/ pers./noapte, cazare în cameră dublă cu mic dejun, spun reprezentanţii Transilvania Travel. Preţuri speciale sunt şi pentru cupluri la Covasna, tariful pentru o persoană este de 246,40 lei pentru 5 nopţi cazare în cameră dublă, la hotel de două stele, cu mic dejun şi 2 intrări gratuite la piscină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu