duminică, 29 noiembrie 2009

Cele mai scumpe croaziere vândute în România

Cele mai scumpe croaziere vândute în România

     

Românii cu dare de mână sunt dispuşi să cheltuie până la 5.000 de euro de persoană pentru o croazieră într-un vas luxos, cu nume glamour şi cu servicii pe măsură. Oferta turistică asociată croazierei este şi ea una cât se poate de spectaculoasă.

INSULELE GALAPAGOS
4.950 EURO

Croaziera de şapte zile include opriri în nu mai puţin de nouă locaţii. Vasul Celebrity Xpedition, cu o lungime de 90 de metri şi un design unic, este po­trivit pentru a explora insulele din arhipelagul Galapagos. Turiştii des­co­peră peisaje vulcanice spectaculoase şi pot vedea specii rare, precum leii de mare şi pinguinii de Galapagos (cea mai mică specie de pinguini din lume).

IMPERIILE ANTICE
4.650 EURO

 Vasul Celebrity Equinox face un periplu prin Marea Mediterană, în cele mai importante situri ale Imperiilor Antice. Pe parcursul a 13 zile, turiştii pot vizita oraşele Ierusalim, Atena, Efes şi Alexandria. Printre inovaţiile aflate la bord se numără: Lawn Club – o pe­lu­ză naturală, ideală pentru picnic sau cricket; Hot Glass Show – un spec­taco­l de fabricare a sticlei; cabinele Aqua­­class, destinate iubitorilor de spa.

ŢĂRILE NORDICE ŞI RUSIA
2.750 EURO

 La bordul vasului Celebrity Constella­tion, într-o excursie ce durează 12 zile, oaspeţii pot face un periplu prin capitalele ţărilor nordice, vizitând obiective turistice precum Grădinile Tivoli din Copenhaga, muzeul Vasa din Stockholm, Grădinile de iarnă din Helsinki etc. Punctul principal de atracţie este oraşul Sankt Petersburg.


www.capital.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu