miercuri, 27 mai 2009

Hotelul unde camera costă 12.500 euro pe noapte

În ciuda crizei economice oligarhii ruşi nu par să dea semne că ar ar scuti vreun efort în a-şi pune în aplicare fanteziile imobiliare. Este cazul miliardarului rus Telman Ismailov care a inaugurat în stil mare un hotel pentru a cărui construcţie şi amenajare a cheltuit mai mult de un 1,1 miliarde de .

La hotelul Mardan Palace, imagininaţia nu poate să meargă prea departe. Astfel, un pahar de şampanie costă 25 de lire sterline, oglinzile din băi sunt suflate cu aur, iar o cameră poate ajunge la preţul ameţitor de 12.500 de lire sterline pe noapte.

Hotel este localizat în regiunea turcă Antalya, „locul de joacă” al turiştilor ruşi în căutare de lux, plaje şi soare. Cei care îşi vor putea permite o cameră aici, vor avea la dispoziţie servicii care se ridică la standarde excepţionale: îşi vor putea alege perna şi salteaua după gradul de duritate dintr-un „meniu” special, iar lângă mare îi aşteaptă o plajă creată din 9.000 de tone din cel mai fin nisip adus special din Egipt.

Pe lângă zecile de kilograme de aur care decorează diverse obiecte de mobilier de prin hotel, proprietatea mai impresionează prin încă ceva: piscina de dimensiuni care depăşesc orice limită. Pur şi simplu unitatea de măsură în aces caz, „metrul pătrat”, devine inoperabilă: dimensiunea bazinului se măsoară în minute în gondolă. Iar pentru a traversa colosala piscină este nevoie de 30 de minute pentru a ajunge de la un capăt la celălalt.  
www.click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu