marți, 19 mai 2009

Vacanta de vara in Austria

Vacanta de vara in Austria: In valea Dirndltal, unde va tutuiti cu vaca!
Austria Inferioara, regiunea din jurul Vienei, este unul din landurile cu peisajele cele mai variate si poate fi o optiune pentru vacanta din aceasta vara. Cu munti perfecti pentru drumetii, castele, cetati si manastiri senzationale - Austria Inferioara ofera pentru fiecare o experienta de neuitat. Ofertele de vacanta pentru regiunile din jurul Vienei sunt atractive, fiind gandite pentru familiile cu copii, care sunt indragostite de vacante active.
Programul "Concediu cu familia in Austria Inferioara" faciliteaza o calatorie convenabila pentru vizitatori si nu are incluse costuri "ascunse". Printre ofertanti se numara hanurile taranesti acreditate cu trei sau patru margarete, particularii din categoria trei sau patru sori, precum si hotelurile de trei stele. Cel mai important amanunt, in afara preturilor convenabile pentru familii, este oferta adresata copiilor: gradina zoologica, calarirea poneilor, plimbari cu caleasca, foc de tabara cu gratar de carnaciori, vizitarea gratuita a unui parc zoologic etc.
Aproape de natura
Printre numeroasele oferte de vacanta sunt programe care includ excursii montane (Masivul Otscher va cheama!), ferme unde copii pot face cunostinta cu animalele si activitatile zilenice ale fermierilor (In valea Dirndltal, unde va tutuiti cu vaca), distractie pe bicicleta la lacul Donausee (Vacanta de vara pentru familii), vacanta la sanius pe iarba si multe drumetii (Cu copil & co. in Alpii Vienezi), sau pentru 996 euro - all-Inclusive la ferma in regiunea Mostviertel - o saptamana pentru o familie cu doi copii. In majoritatea ofertelor sunt acordate reduceri substantiale pentru copiii sub 14 ani care dorm in aceeasi camera cu parintii. De semenea, fiecare membru familiei care soseste in vacanta, primeste un card pentru Austria Inferioara in valoare de 45 de euro cu care poate intra gratuit in peste 250 de destinatii turistice pana la 31 martie 2010.
Istorie sau romantism parfumat
280 de experti in turism din intreaga lume au cercetat 109 de locatii istorice pentru National Geographic Traveler Magazin si au acordat regiunii Wachau din Austria Inferioara distinctia de "Best Historic Destination". Astfel, la 4 noiembrie 2008, prestigioasa revista a declarat Wachau (patrimoniu NESCO) cu Manastirea Stift Melk drept "Best Historic Destination".
Tot in apropiere de Viena, la doar 26 de km, in mijlocul regiunii viticole si balneoclimaterice din Wienerwald, se afla orasul Baden unde infloresc mii de trandafiri in luna iunie a fiecarui an. Spatiul expozitional dedicate spectacolului natural este gradina trandafirilor din parcul Doblhoffpark in fata caruia vizitatorii se pot delecta cu numeroase concerte si se pot bucura de mireasma florilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu