marți, 14 septembrie 2010

Unde se dau cele mai tari petreceri pe plaja din lume?


Unde se dau cele mai tari petreceri pe plaja din lume?

Poate ca esti acel gen de turist aflat in cautarea unei plaje linistite, cu nisip alb, pe care sa stai intins toata dupa-amiaza, cu o carte in mana, odihnindu-te. Daca acesta este cazul, atunci urmatoarele informatii nu te vor interesa decat, poate, pentru cultura generala, caci aceasta este o trecere in revista a celor mai importante insule destinate petrecerilor nesfarsite.

Ibiza, Spania
Orice amator al petrecerilor pe plaja, de fapt, orice amator de petreceri a aflat deja, cu siguranta, de Ibiza. Este considerata cea mai buna destinatie pentru distractii de acest fel datorita vietii nocturne tumultoase si a multitudinii de activitati ce pot fi desfasurate aici dupa apus si pana in zori.

Petreceri cu spuma si alte elemente ale opulentelor ringuri de dans sunt lucruri comune in cluburile deschise pana tarziu, dar adevarata trasatura de exceptie a Ibizei este considerata initiativa miscarii muzicii electronice. Oricine adora sa danseze pana la epuizare pe tonuri de muzica dance si trance si mai doreste sa o faca in luxul si exotismul oferite de o insula sofisticata, va descoperi, odata ajuns in Ibiza, ca nu exista o destinatie mai potrivita pentru acest lucru.


Ko Phangan, Thailanda
Aceasta insula este faimoasa in special pentru o anumita petrecere a verii: Full Moon Party, sau Petrecerea de Luna Plina, ce are loc in noaptea cu Luna plina a fiecarei luni estivale.

Evenimentul atrage, de obicei, multimi de aproximativ zece mii de indivizi pe plajele si in cluburile din Ko Phangan. Desigur, multi oameni nu doresc ca petrecerea sa se incheie doar pentru ca Luna plina incepe sa paleasca, asadar cu usurinta se pot gasi aici multe petreceri mai mici in decursul saptamanilor ce se scurg intre petrecerile Full Moon.


Bali, Indonezia
Exista cateva insule balineze diferite unde se poate petrece toata noaptea pe sunetele unor DJ faimosi pe intreg mapamondul pentru muzica lor. Districtul cluburilor este amplasat intr-o zona din Bali denumita Kuta, acesta fiind locul unde se consuma in cea mai mare masura actiunea.

In general, petrecerile nu incep inainte de miezul noptii si se opresc doar la orele mici ale diminetii. Bali a devenit o destinatie internationala atat de bine cunoscuta petrecaretilor incat sunt toate sansele ca un doritor de distractie sa gaseasca aici un eveniment in plina derulare in aproape orice moment din an.


Mykonos, Grecia

Majoritatea insulelor destinate petrecerilor gazduiesc asemenea evenimente pe plaja la o scara moderata, rezervand cluburile vietii salbatice de noapte. Totusi, insula greceasca Mykonos le ofera vizitatorilor posibilitatea de a petrece intens si fara limite chiar pe nisip.

Doua mari plaje din cadrul acestei destinatii, Paradise si Super Paradise, servesc ca locatii pentru petreceri estivale excesive, care dureaza o noapte intreaga. Este, prin excelenta, un loc pentru grupuri de tineri care vor sa se desfasoare patimas fara oprelisti.


Hvar, Croatia
Poate esti un caz rar de individ care a incercat toate insulele "petrecarete" si incerci sa iti dai seama ce urmeaza. Cea mai noua adaugire pe scene petrecerilor insulare pare sa fie insula Hvar, situata la mica distanta de coasta Croatiei, insula care atrage turisti cu discotecile sale ce nu se inchid niciodata pe timp de noapte.

Calatorii maratonisti aflati la curent cu marile petreceri ale lumii sustin ca in acest an, Hvar este cel mai potrivit loc "pentru dezmat si destrabalare". Insula nu este la fel de populara ca altele asemenea ei, asadar va surprinde vizitatorii prin frumusete si exotism.


Saint Barthélemy, Caraibe
Este locul ideal de petrecut pentru aceia interesati de serate ceva mai elegante si de nivel inalt, dar totusi presarate cu distractie. Pentru cei care agreeaza petrecerile stilate, un pic mai intepate chiar si cu blazon, atunci ceea ce se intampla in insula caraibeana "Sfantul Bartolomeu" se va potrivit ca o manusa.

Fie ca se intampla la bordul unui iaht sau intr-o vila de pe malul marii, petrecerea de aici va fi o tipica manifestare cu clasa. Se recomanda, totusi, echiparea costumelor de baie pe sub hainele de bal, caci marea este o reala tentatie aici, mai ales in lumina Lunii si a stelelor.


Phuket, Thailanda
Phuket este cea mai mare insula thailandelza, cu o lungime de 48 de kilometri si o latime de 21 de kilometri in cel mai larg punct. Locul este faimos pentru numeroasele lui plaje si pentru diversitatea cultural-religioasa, dar si grandioasele petreceri organizate aici au consacrat insula in lumea intreaga.

Patong este districtul principal responsabil cu distractia si destinatia care ar trebui sa ii intereseze pe toti cei aflati in cautarea unor evenimente de la petreceri pe plaja pana la dans neobosit in discoteci. Alte parti ale insulei ofera posibilitatea unor petreceri mai ponderate decat cele salbatice din Patong.


Beachcomber, Fiji
Atat de mult se petrece pe aceasta insula si atat de bine s-a intiparit locul in constiinta oamenilor ca un loc al distractiei, incat oamenii nici nu ii mai spun petecului de uscat pe nume. Se refera la insula Beachcomber pur si simplu cu denumirea de "Party Island", sau "Insula Petrecerii".

Numai acest lucru tradeaza unicul scop al vizitarii acestei destinatii si dezvaluie nivelul de distractie garantat aici. Deosebit la insula Beachcomber este faptul ca oamenii pot avea parte de activitati foarte amuzante si pe timp de zi; locul este perfect pentru aventuri extreme in natura, inaintea petrecutului nocturn sub Luna. Este o destinatia ce are numai aspecte pozitive.


Egina, Grecia
Petrecerile nu reprezinta activitatea unica estivala din acest loc. Si nuntile sunt evenimente comune pe parcursul lunilor de vara. Dar, desigur, si in cazul acestor evenimente sacre, petrecerile ce urmeaza pasilor legali si religiosi sunt partea savuroasa si mult asteptata de toata lumea.

Insula greceasca este, totodata, privita ca o destinatie favorita pentru petrecerile de burlaci si burlacite.


Trinidad, Caraibe

Cel mai potrivit moment pentru a vizita aceasta insula in cautarea unei petreceri este acela cand una cu adevarat mare se desfasoara, cum este cea din timpul Carnavalului. Desigur, se pot gasi in Trinidad petreceri, regulat, pe toata perioada verii.

De asemenea, vizitatorii vor constata ca barurile de aici asigura intotdeauna o atmosfera festiva, datorata, in parte, limitei de varsta de 18 ani de la care barmanii ii pot servi pe clienti cu alcool, regula care atrage pe insula grupuri numeroase de tineri. In plus, petrecutul pe plajele acoperite de palmieri din Trinidad promite sa fie o experienta greu de uitat.

Citeste intreg articolul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu