vineri, 26 februarie 2010

Antalya, Neamţ şi Bran, cele mai bune destinaţii



Regiunea mediteraneană Antalya, din Turcia, a fost desemnată de către experţii Best Tourism, una dintre cele mai importante companii de consultanţă în turism, drept cea mai bună destinaţie externă a anului 2009.


Totodată, Ţinutul Neamţului a fost desemnat la Gala Premiilor Best Tourism drept cea mai bună destinaţie de petrecere a vacanţei din România.

„În Ţinutul Neamţului s-au făcut, în ultima vreme investiţii vizibile în turism. De asemenea, calitatea este mult mai evidentă decât în alte zone interne. Dovada o fac şi multitudinea de turişti străini care-l vizitează", a declarat Ciprian Enea, preşedintele Best Tourism. În Ţinutul Neamţului se pot vizita Cetatea Neamţului, Mausoleul Vânătorilor de Munte, casele memoriale „Veronica Micle" şi „Ion Creangă", mănăstirile Agapia, Văratec, Sihăstria, precum şi oraşele Târgu Neamţ şi Piatra Neamţ.

La secţiunea Agroturism, zona Bran-Moieciu a ieşit câştigătoare, d atorită faptului că reuşeşte să îmbine cel mai armonios tradiţionalismul specific zonei de munte cu luxul hotelurilor. Totodată, cel mai bun hotel din România a fost ales Hilton Sibiu, iar premiul pentru cel mai bun produs turistic în 2009 a fost acordat agenţiei Promt Travel Service, pentru revelionul organizat în Sharjah, un oraş aflat la zece kilometri de Dubai.

De asemenea, Malta Travel i-a învins pe cei de la Kartagoo Tour şi a fost desemnat cel mai bun tour-operator străin care activează în ţara noastră.

Citeste intreg articolul
http://www.adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu