luni, 15 februarie 2010

Vacanta de schi la Aspen



Aspen a fost mult timp cunoscuta drept statiunea celor bogati si faimosi - si cu adevarat este! Dar este, de asemenea, si un loc minunat pentru o vacanta la schi cu familia. Craciunul în Aspen este minunat! Muntele Aspen este alegerea ideala pentru experti, care au la dispozitie sute de hectare de partii pe partea din spate a muntelui. Sunt 76 de partii pentru incepatori, nivel intermediar si experti, accesibile cu ajutorul celor 7 telescaune.

Aspen are multe de oferit pentru schiori, dar si pentru cei ce isi doresc distractii de noapte , de aceea trebuie sa va asteptati sa fie o zona aglomerata. Sa nu uitam ca Aspen este statiunea celor bogati si faimosi, si mulţi oameni aleg acest loc de vacanta tocmai pentru viata agitata de noapte.
Orice iti doresti poti gasi in Aspen: de la sporturile specifice acestei perioade (ski, patinaj, sanius) pana la plimbari cu sania trasa de caini sau rafting.

Punctele de cazare din Aspen, precum Hotelul Gant, Plagne Village sau Aspen Meadows ofera excelente servicii hoteliere, dar si caldura si relaxare. In statiune puteti alege din cele peste 100 de restaurante. Instrucţiuni de schi si inchirieri echipamente gasiti din abundenta în zona. Practicantii de snowboard sunt de asemenea bineveniti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu