vineri, 19 februarie 2010

Fa-ti bagajele pentru vacanta la schi!



Daca vrei sa pleci intr-o vacanta de schi, facutul bagajelor poate deveni o problema. Nu este vorba de ceea ce trebuie sa iti iei ci de modul in care vei impacheta tot ce ai nevoie pentru a ajunge la destinatie. Schiurile nu incap intr-o valiza si daca o sa calatoresti cu avionul, bagajele vor fi o provocare.

Incepe prin a te interesa de ce dispui la destinatie. Este un magazin de inchirieri si cat costa acestea? Daca sunt oferite la un pret bun si nu te deranjeaza sa folosesti echipament inchiriat acest lucru este o solutie deoarece face impachetatul si calatoria mult mai usoara.
Costumele de schi si hainele groase de iarna vor ocupa foarte mult spatiu si veti avea nevoie de multe bagaje. Pentru a nu trebui sa transporti singur toate acele bageje pana la destinatie, o solutie ar fi sa suni la cabana sau hotelul unde vei sta, sa ajunti ca trimiti un pachet si ca vrei ca unitatea sa il pastreze pana ajungi tu la destinatie. In majoritatea cazurilor hotelurile accepta sa iti depoziteze un bagaj pana ajungi sa te cazezi. Sa trimiti un pachet cu bagajele poate fi mai avantajos si din punct de vedere al pretului, deoarece nu se compara cu taxele pe care ar trebui sa le platesti in cazul in care calatoresti cu avionul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu