luni, 22 februarie 2010

Londra - eleganta imperiala

Daca iti planuiesti o vacanta la Londra este usor sa devii coplesit de numarul mare de atractii si de zonele pe care poti sa le vizitezi in acest oras dinamic. Avand de ales intre atatea muzee si locuri de importanta istorica care impanzesc zona, poate fi dificil sa iti realizezi un plan si sa stabilesti ce vei vizita prima data vei ajunge la Londra. Cu toate acestea, orasul ofera pentru turisti o serie de atractii pe care nu ai cum sa le ratezi la prima vizita in acest oras mirific. Afla cate ceva despre aceste zone si transforma-le in locurile esentiale de vizitat in sejurul tau in Londra.

Tower Bridge



Acest pod impresionant a fost si este un important punct de reper atat pentru turisti cat si pentru localnici. Podul are o lungime de 244 de metri si doua turnuri de 65 de metri fiecare si este probabil cel mai cunoscut pod din lume. Sa surprinzi o fotografie cu tine si partenerul de calatorie in acest punct de referinta pentru Londra este un mod minunat de a introduce acest oras in albumul tau de vacanta.

Palatul Buckingham



Cand te gandesti la Londra te gandesti la palatul Buckingham si nu poti sa vizitezi acest loc fara sa asisti macar o data la schimbul garzii de la palat. Chiar daca alegi doar sa participi la schimbarea garzii sau te inscrii la un tur al palatului vei trai cu siguranta momente inedite. A fost punctul cheie al Londrei de cand a fost contruit in 1702 si continua sa atraga mii de turisti in fiecare an.

The London Eye



Desi orasul dispune de numeroase turnuri panoramice, niciunul nu ofera o priveliste mai frumoasa ca London Eye. La 135 de metri este cea mai inalta sfera pentru observarea orasului din lume. O intoarcere completa a rotii dureaza aproximativ 30 de minute si taxa de intrare se merita platita pentru o astfel de experienta.

Trafalgar Square



In multe feluri, Trafalgar Square este Times Square-ul Londrei. De fapt, spectacolul trecerii dintre ani este sustinut in Trafalgar la fel cum petrec cei din New York in Times Square. In afara acestor evenimente, Trafalgar Square reprezinta nucleul viatii in Londra, unde toata lumea merge sa viziteze numeroasele sculpturi si monumente.

The Tower Of London



Face parte din patrimoniul UNESCO si este una dintre cele mai vechi cladiri din oras. Bijuteriile reginei sunt pastrate aici, pazite de garzi imbracate in celebrele uniforme. Avand o poveste presarata cu executii si alte evenimente istorice, Turnul Londrei iti va atrage atentia si iti va aminti ca acest oras are o poveste lunga si fascinanta pentru turisti.

Madame Tussaud



Sunt mai multe locatii pentru muzeele Madame Tussaud in lume, dar cea din Londra este prima si cea care se merita vizitata. Sculpturile de ceara realiste ce fac acest loc atat de faimos, ofera o atractie originala, alta decat zonele istorice ce constituie vizita in Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu