marți, 16 februarie 2010

Vacanta de schi la Crystal Mountain



O destinatie originala pentru o vancanta de schi o reprezinta zona Crystal Mountain din Washington.
Crystal Mountain este localizata in partea de nord est a muntelui Rainier si este cea mai mare statiune pentru schi din zona.

Intre lunile noiembrie si aprilie, statiunea se bucura de un strat generos de zapada, perfect pentru o vacanta de schi.
Traseele nu sunt usor de parcurs, dar sunt puse la dispozitie lectii pentru incepatori precum si inchirieri de echipamente. Suprafata schiabila din aceasta zona este de 10.3 km2 si puteti alege din peste 50 de trasee lucru ce face din aceasta statiune cea mai mare din Washington.
Sezonul incepe de la mijlocul lunii noiembrie pana la mijlocul lunii aprilie. Exista mai multe locuri de cazare, masa si divertisment dar cea mai mare atractie este, desigur schiatul.

Serviciul de transport Crystal Express ruleaza in week-end de la mijlocul lunii decembrie pana la mijlocul lunii martie. Veţi fi ridicat de la locul de cazare si veti fi adus in zona partiilor unde puteti începe o zi plina de distractii pe pante. Dupa o zi de schi puteti merge sa va relaxati la East Peak Massage & Fitness pentru a va rasfata cu o baie fierbinte, sauna, dusuri sau pentru a va distra in salile de jocuri. Puteti sa beneficiati si de masaje in acest centru dar trebuie sa va rezervati un loc din timp.

In cazul în care copiii dumneavoastra nu sunt destul de pregatiti pentru traseele din statiune puteti sa ii inscrieti la Kid’s Club. Kid's Club este deschis de la 8am la 4pm în fiecare zi pentru copii în vârstă de 4 pana la 11 ani. Cei mici vor fi supravegheati in timp ce schiaza pe partii special amenajate pentru ei si puteti alege si lectii snowboarding pentru cei intre 7 si 11 ani. In timp ce dumneavoastra va distrati pe partie, copiii vor beneficia de distractie intr-un spatiu special amenajat pentru ei si vor beneficia si de lectii de schi. Costurile pentru o zi la Kid’s Club includ o lectie de 4 ore de schi, bilet pentru telescaun, pranzul si supravegherea continua. Pentru o taxa suplimentara puteti inchiria echipament complet pentru copii.

Toata lumea se distreaza la Crystal Mountain! Este un loc ideal pentru o vacanţă de familie, dar trebuie sa aveti in vedere ca pantele sunt mai mult pentru schiori la nivel intermediar si expert dar si incepatorii se vor distra de minune. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti bagajele si sa va rezervati un loc la Crystal Mountain.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu