luni, 15 februarie 2010

Vacanta de ski in Alaska



Alaska, sursa de veneratie si de mister, are unele dintre cele mai bune zone de schi din lume, iar Alyeska Resort este una dintre cele mai frumoase statiuni din stat. La o altitudine de 1200 de m, zona beneficiaza de o arie schiabila de peste de 4 km2 si de o grosime a zapezii de 335 cm.

Cu toate ca aici nu gasesti cele mai bune partii de schi din lume, vei beneficia de avantajul ca nu sunt foarte aglomerate si nu exista linii de transport pe cablu foarte lungi. Exista noua teleferice si sase linii de telescaun. Pentru schi sunt amenajate 68 de trasee pentru incepatori, intermediari si experti majoritatea cu grad de dificultate mediu.



Se poate schia si in timpul noptii, ceea ce face experienta de schi mai aventuroasa si palpitanta. Veti vedea munti spectaculosi acoperiti de zapada, ghetari si bineinteles, celebrele Lumini ale Nordului (Aurora Boreala). Aceasta statiune este plasata pe locul noua in topul celor mai bune 25 de destinatii pentru schi realizat de Skiing Magazine.

In Resort Alyeska sezonul incepe in mijlocul lui noiembrie, pana la jumatatea lunii aprilie. Aceasta zona din Alaska are cea mai lunga perioada de schi pe timp de zi din Statele Unite, cu aproximativ saisprezece ore de lumina in luna aprilie. Cu toate acestea in decembie, exista doar aproximativ sapte ore de lumina - ceea ce face schiatul pe timp de noapte necesar daca vreti sa petreceti mai mult timp pe partii.

Alyeska Prince Hotel este locul ideal de cazare! Aici va veti bucura de camere elegante si restaurante fine. Divertismentul pe timpul noptii este de asemenea posibil in locatii apropiate de hotel.
Daca va intereseaza tubingul , atunci trebuie neaparat sa vizitati Glacier Tubing Park! Dispunand de doua benzi de teren toti membrii familiei se vor bucura de ziua petrecuta la parcul de tubing. Alyeska teren Park este ideal pentru iubitorii de snowboarding. Alte activitati de iarna de care va puteti bucura in jurul Resort Alyeska includ plimbari cu sania trasa de caini, alpnism pe ghetari, tur cu elicopterul in jurul statiunii, heliskiing (schi in afara traseelor obisnuite), ski mountaineering si vizitarea ursilor polari.

La Resort Alyeska, poti trai cea mai spectaculoasa vacanta de iarna! Tine piept elementelor naturii pentru ca mai apoi sa revii la hotel pentru a fi rasfatat. Vezi ce iti poate oferi Alaska cu adevarat, si schiaza ca niciodata!
Exista activitati pentru intreaga familie, precum si diferite atractii si activitati de care va puteti bucura. Aceasta destinatie este cu adevarat cea mai potrivita pentru o vacanta de iarna cu familia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu