vineri, 26 februarie 2010

Cele mai frumoase locuri de vizitat in Europa

Vom vorbi astazi despre cele mai bune 10 destinatii din Europa. Aceste locuri vizitate intr-o vacanta va vor oferi amintiri de neuitat.

1. Londra. Este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. In Londra ai multe obiective turistice ce se merita vazute. Primul dintre acestea este Buckingham Palace. Trebuie sa ajungi si la Turnul Londrei si nu vei regreta. Sunt multe obiective la care poti ajunge doar plimbandu-te pe strazile din oras.



2.Paris. Turul Europei nu ar fi complet fara o vizita la Paris. Este cel mai romantic oras din lume si trebuie sa ajungi la Turnul Eiffel pentru ca vei trai momente unice. Cand obosesti sa te plimbi pe strazile din Paris trebuie sa intri in una din celebrele cafenele si sa te bucuri de savoarea pariziana.



3.Podul Charles este cel mai frumos si celebru loc din Praga. Locul este superb noaptea cand sunt aprinse toate luminile. Praga are o cultura minunata si locuitorii sunt foarte prietenosi cu turistii.



4.Amsterdam este un oras ce se merita vizitat, plin de istorie si o viata de noapte vibranta. Un lucru este sigur in acest oras: nu te poti plictisi.
Cateva obiective turistice care merită vizitate: Madame Tussaud – muzeul figurilor de ceara din Amsterdam, Dam Square (Piaţa Dam) in care se gaseste Palatul Dam, Fabrica Heineken – transformată în muzeu din 1988, Muzeul Van Gogh – ce gazduieste peste 200 de tablouri asezate cronologic in functie de perioadele de creatie si domiciliile sale.



5.Venetia. Este un loc extraordinar. Pentru majoritatea oamenilor, Venetia este sinonima cu romantismul. Trebuie sa ajungi macar o data la Venetia si cu siguranta te vei indragosti de acest oras.



6.La Rambla. La Rambla este probabil cea mai cunoscuta zona a Barcelonei si pe buna dreptate. La Rambla se intinde de la Placa de Catalunya pana la statuia lui Columb si este plina de chioscuri de ziare, standuri de animale si flori si de tot felul de artisti. Este fara indoiala locul unde se intalnesc toate felurile de oameni, turisti si localnici, intr-o diversitate extravaganta si plina de culoare.



7.Roma. Orasul este unul ce nu trebuie ratat intr-o excursie in Europa. Sunt multe locuri ce se merita vizitate in Roma, cele mai importante fiind Coloseumul si Vaticanul.



8.Madrid. Orasul renumit pentru celebrele lupte cu tauri si pentru nevoia de distractie a locuitorilor. Fenomenul – la movida care a cuprins intreg orasul- oamenii petrec in fiecare noapte si dimineata merg la serviciu. In Madrid putem vizita: Palatul Regal, Muzeul Prado, Plaza de Castilla, Palatul de Cristal, Templo de Debod, Plaza Mayor - aflata in centrul orasului, Gradina Zoologica si Centrul de Arta Regina Sofia.



9.Atena, orasul ales de Zei este o destinatie obligatorie pentru a vizita Acropolele si Agora Romana. Este destinatia perfecta de vacanta.



10.Florenta, denumita de localnici “Atena Italiei”. Este orasul cel mai frumos din regiunea Toscana a Italiei, renumita pentru peisajele spectaculoase, vinurile si bucataria traditionala. Nu in ultimul rand trebuie nu ratezi apusul soarelui de deasupra raului Arno. Acesta uimeste turistii care revin an de an pentru a admira frumusetea Italiei in opera de arta ce poarta numele Florenta si este semnata de cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu