marți, 23 februarie 2010

Italia - stil si romantism

Italia este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Europa! Din primele clipe cand ajungi in acest taram de vis esti intampinat de o atmosfera de sarbatoare, pentru ca aproape in fiecare luna in Italia are loc un festival. Traditiile si obiceiurile sunt exceptionale in Italia – lucru datorat artei si arhitecturii bogate precum si a valorilor solide mostenite.



Roma, capitala Italiei, are multe zone de interes turistic ce cuprind monumente, biserici, muzee, locuri din perioada renascentista, etc.
Prima si cea mai cautata atractie in Italia este Coloseumul, situat in inima Romei. Aceasta constructie este considerata a fi cea mai mare realizare arhitecturala si de inginerie a Romei.



Dupa ce ai vizitat si Vaticanul din Roma, trebuie neaparat sa mergi la Venetia, cel mai romantic oras din lume, construit intr-o laguna. In acest oras unic vei gasi Piazza San Marco si biserica cu acelasi nume. Milano – capitala modei si stilului, locul ideal pentru cumparaturi, restaurante pretentioase si a celor mai noi tendinte.



Daca ajungi in sudul Italiei nu ratati Napoli, unul dintre cele mai vibrante orase ale Italiei, cunoscut pentru istoria pe care o poarta si ca aici gasesti pizza cea mai buna din lume. In Verona vei putea trai povestea lui Romeo si Julieta si vizitarea Italiei nu ar fi completa fara a ajunge in Bologna, Genova si Torino.

O singura vizita in Italia nu va fi de ajuns. Frumusetea si farmecul tarii te vor atrage si cu siguranta vei reveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu