miercuri, 17 februarie 2010

Vacanta de schi in ItaliaDaca ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vizitezi Limone. Limone este una dintre cele mai vechi statiuni de schi din Italia si este un oras vechi cu o biserica din secolul XII si multe alte cladiri din aceeasi perioada. Orasul este situat aproape de granita cu Franta si este la aproape 50 de km de Nice.

In Limone vei simti cu adevarat savoarea Italiei. Viata de noapte are multe de oferit si bucataria italiana este extraordinara! Mancarea si bautura sunt totul in aceasta zona- aveti peste 50 de restaurante din care puteti alege.
Statiunea ofera 46 de partii, majoritatea dintre ele pentru schiori de nivel mediu si cateva pentru incepatori si experti. In statiune predomina teleschiurile dar sunt si telescaune de 4 persoane.

Tine minte ca Limone este un oras vechi – ceea ce este pe placul locuitorilor. Daca preferi tehnologia si cladirile moderne, Limone nu este o statiune pentru tine, dar daca vrei sa experimentezi adevarata italie, Limone trebuie sa fie pe lista locurilor de vizitat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu