miercuri, 24 februarie 2010

Cum sa petreci o seara in Paris

Parisul este cel mai romantic oras din lume asa ca se merita vizitat chiar si pentru un week-end. Din acest motiv am scris despre cele mai importante locuri de vizitat in Paris atunci cand nu aveti prea mult timp la dispozitie.



Primul lucru pe care o sa il vizitezi este, desigur Turnul Eiffel – cea mai inalta cladire din Paris - nu este recomandata celor care se tem de inaltime. Turnul are 3 etaje care sunt deschise pentru turisti cu aproximativ 300 de trepte ce fac legatura intre etaje, cu toate acestea varful turnului este accesibil doar cu liftul. Taxa pentru a urca in turn este de 13 euro si include si liftul pana in varf. Cel mai bine este sa urcati in turn noaptea si odata ajunsi sus puteti admira luminile celebre ale orasului.



Dupa ce ati urcat atatea scari, cu siguranta vreti vrea sa mergeti la un restaurant si unul dintre cele mai cautate si celebre locuri este Moulin Rouge! Cel mai faimos spectacol se numeste “Feerie” si puteti admira cateva costume grozave ce au fost fabricate in cele mai pretentioase ateliere de lucru din Paris imbracate de celebrele dansatoare. Este recomandat sa cumparati pachetul ce include spectacolul si cina de unde puteti alege din 3 meniuri diferite – preturile pornesc de la 150 de euro si includ si sampania.

Daca vreti dupa spectacol sa mergeti intr-un loc diferit Ice Kube Bar este solutia. Face parte din hotelul Kube si este unul dintre cele mai cautate baruri din Paris. Cu toate acestea locurile sunt limitate asa ca asigurati-va ca aveti un loc rezervat din timp.



Daca mai aveti energie pentru Paris, cel mai bun lucru pe care putei sa-l faceti este sa va plimbati prin oras noaptea. Chiar daca ati mai vazut orasul ziua, el capata o alta dimensiune odata ce sunt aprinse toate luminile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu