marți, 23 februarie 2010

DUBAI – capitala mondiala a luxului

Dubai este unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume! In doar cateva decenii s-a pozitionat nu numai ca un oras de prim rang ci si unul demn de mentionat impreuna cu Londra, New York si Paris.

De ce este Dubaiul un oras atat de atragator? In primul rand este situat in Orientul Mijlociu, ceea ce inseamna ca pe tot timpul anului vei beneficia de temperaturi ridicate. Ploua foarte rar si este cald tot timpul anului, cu toate ca in timpul verii caldura poate fi imposibil de suportat.



Daca esti in cautarea lui “cel mai mare” sau “cel mai bun”, sunt foarte mai sansele ca in Dubai sa gasesti ceea ce cauti sau cu siguranta este in plan de executie. In prezent are cei mai cunoscuti zgarie nori din lume, inclusiv cea mai inalta cladire de pe pamant (Burj Khalifa), singurul hotel de 7 stele din lume si al doi-lea ca inaltime (Burj Al Arab) care are si restaurantul situat la cea mai mare inaltime.



Daca toate acestea nu erau de ajuns, Dubai ofera si alte atractii care pot fi descrise ca minuni ale lumii moderne: Palm Jumeirah si The World. Insule facute de om sub forma unui palmier. Staruri de film, celebritati din lumea sportului sunt numai cativa din cei care si-au achizitionat deja proprietati in insulele artificiale ale Dubaiului.



Asta nu e tot, seicul are in plan sa construiasca in Dubai cel mai modern pod din lume de 1600 de metri, un iceberg care va avea cinci etaje locuibile, toate amenajate la standarde de superlux, care vor contine un hotel, restaurante, o sala de concerte si una de bal si daca nu erau de ajuns planul include si cea mai mare piramida din lume.


Distracia este de asemenea la ea acasa. Dubaiul abunda in distractii renumite la nivel mondial si de artisti cunoscuti in toata lumea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu