luni, 1 martie 2010

Viziteaza Grecia cu toata familia!



Sa calatoresti impreuna cu copiii poate fi o experienta solicitanta de cele mai multe ori. In timp ce tu vrei sa te plimbi printre ruinile antice si sa urci pe dealuri pentru a admira orasul de la inaltime, cei mici vor fi probabil foarte plictisiti.

Copiii au nevoie de distractii si de activitati care sa ii tina ocupati in perioada vacantei. Arena va ofera numeroase activitati pentru cei mici. Daca aveti timp interesti-va de propuneri ce ar putea prezenta interes pentru intreaga familie.

Muzee pentru copii

Sunt multe muzee pentru copii in Grecia si majoritatea organizeaza activitati educative. Muzeul Elen pentru Copii infiintat in 1994 se bazeaza pe nevoile si personalitatea copiilor. Se adreseeaza copiilor pana la 12 ani si in fiecare weekend organizeaza activitati de indemanare si creatie. Il gasiti in centrul Atenei, in cartierul Plaka.



Citeste mai multe despre muzeu


Fundatia culturala Hellenic Cosmos, organizeaza programe pentru cei mici in fiecare weekend. Fundatia pune la dispozitia turistilor un “Tholos” unic; filme 3D despre istoria Greciei, mediul inconjurator, viata de zi cu zi a grecilor si alte subiecte interesante.
Hellenic Cosmos este situat in Pireos st. 254.



Citeste mai multe despre Hellenic Cosmos

Muzeul Karagiozis este un alt loc distractiv pentru copii. Il gasiti in piata Kastalia, zona Maroussi si are ca activitate teatrul de umbre cu o traditie indelungata in Grecia. Copii vor vedea o reprezentatie a teatrului cu umbre si vor invata cum se realizeaza o figurina pentru spectacol.



Citeste mai multe despre Karagiozis





Activitati in aer liber


Ca toate orasele moderne, Atena are propria gradina zoologica. Attica Zoological Park poate fi gasita in Spara, dar este nevoie sa luati un taxi sau sa mergeti cu o masina pana acolo. Este pe locul 3 pentru cele mai mari colectii de pasari din lume. Gradina gazduieste pe langa pasari si alte animale domestice si salbatice, serpi si alte reptile. Gradina Zoologica din Grecia va fi un loc pe care copiii il vor iubi cu siguranta.



Mai multe inormatii despre Attica Zoological Park

Daca copiilor le plac reptilele si serpii, o vizita la Centrul de Reptile din Grecia ii va incanta cu siguranta. Sunt expuse foarte multe specii de serpi si soparle si pot fi atinse de copii sub supravegherea angajatilor din centru. Centrul il gasiti in cadrul Parcului Antonis Tritsis in Ilion, in nord-vestul Atenei.


Afla mai multe despre centrul de reptile

Grecia este un oras cu multe targuri si parcuri de distractie. Cel mai faimos parc de distractii este Allou Fun Park in Renti. Este un loc cu jocuri si activitati pentru copii, adolescenti si de ce nu si pentru parinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu