miercuri, 24 martie 2010

Sfaturi esentiale pentru o vacanta in DUBAI



Vrei sa iti pastrezi calmul si banii in Dubai? Acest luxos mega-oras cu o arhitectura spectaculoasa este pozitionat la marginea unui desert ostil, asa ca vei fi tentat sa iti petreci vacanta in statiune si in parcurile acvatice – dar se merita cu siguranta sa te aventurezi mai departe de piscina hotelului.



Sfaturile noastre pentru o Vacanta Minunata in Dubai:

• Cea mai buna perioada pentru a merge in Dubai este intre Noiembrie si Aprilie cand vremea este placuta (temperaturi sub 30 de grade) si orasul este plin de viata. In lunile de vara Dubai se transforma intr-o adevarata sauna cu temperaturi ce ajung pana la 48 de grade).

• Cazarea in Dubai poate fi foarte costisitoare asa ca planuieste din timp. Daca alegi sa vizitezi Dubaiul vara este avantajos din punct de vedere al preturtilor pentru cazare deoarece acestea scad semnificativ in lunile sufocante din Iulie si August – dar ai grija pentru ca nu vrei sa stai intr-un loc unde nu beneficiezi de aer conditionat!

• Vizita in timpul Ramadanului este o experienta fascinanta daca esti interesat de Islamism, dar daca planuiesti sa te rasfeti in restaurantele si barurile din Dubai, restrictiile impuse in aceasta perioada iti pot reduce serios optiunile.Verifica data exacta a Ramadanului inainte sa iti planuiesti vacanta.

• Dubai este gazda unor evenimente importante din lumea sportului cum ar fi Campionatul Dubai Tenis. Daca vrei sa participi este esential sa iti rezervi locul din timp. Verificati Time Out Tickets si Box Office.com pentru a-ti rezerva bilete la evenimente.

• O modalitate inedita pentru a economisi niste bani este sa te interesezi perioada in care unele baruri organizeaza petreceri ''laydies’nights'' cand doamnele primesc gratuit bauturi doar pentru simplul fapt sa sunt prezente.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu