marți, 16 martie 2010

From RUSSIA - with love



Timp de secole intreaga lume nu stia ce sa creada despre Rusia. Tara este un taram cu bogatii impresionante dar si o saracie de nedescris, tirani nemilosi si minti stralucite, osptalitate generoasa si birocratie, spectacole de balet extraordinare si realizari industriale imense, credinta pioasa si hedonism neinfranat. Aceste adevaruri eterne ale Rusiei, coexista in peisaje diverse de tundra inghetata si plaje scaldate de soare, paduri argintii de mesteacan si brad, lacuri adanci si misterioase, munti acoperiti de zapada si pajisti abisale – faimoasa stepa.



Fortarete masive, palate luxoase, biserici cu o arhitectura unica si sate de lemn pierdute in timp si vei intelege de ce Rusia este incredibila!

Pentru a descoperi adevarata Rusie, indepartati-va de traseele standard. Dupa ce vizitati faimoasele Moscova, Sankt Petersburg si lacul Baikal, continuati calatoria si mai adanc in cea mai mare tara din lume. Vizitati nisipurile aurii ale vechii statiuni Kranz, cunoscuta astazi ca Zelenogradsk; satul Gorodets de pe Volga, casa pentru multi artisti de folk si brutari specializati in prajituri cu miere; ,mausoleul vechi de 400 de ani din Dargavs, un oras uimitor din Osetia de Nord; sau izvoarele termale din valea Nichevo Kamchatka din Orientul Indepartat rus.






Distantele geografice vaste ale Rusiei si diferentele culturale pot influenta modul de vizitare a tarii. Cea mai buna modalitate de a vizita Rusia este sa organizati o calatorie mai lunga stabilind zone de vizitat. In loc sa tranzitezi tara prin Moscova, ai in vedere un zbor direct in regiunea Irkutsk pentru o vacanta Est-Siberiana, sau la Yekaterinburg pentru a explora zona multilor Urali.



Daca iti doresti sa experimentezi arhitectura sau cultura Rusiei, ramaneti in partea Europeana a tarii, adica la vest de muntii Urali. Ca o alternativa, puteti vizita statiunile de ski de top ale tarii si raurile perfecte pentru rafting.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu