luni, 15 martie 2010

Cele mai prietenoase tari din lume

Calatoresti in cautarea aventurii, culturii si de ce nu a romantismului, asa ca de ce nu ti-ai face si niste prieteni? Citeste in continuare lista locurilor din lume unde ai parte de o primire calduroasa din partea localnicilor.

Irlanda

Secole de framantari au lasat o urma importanta in atitudinea irlandezilor: au capatat un simt al umorului special si atragator si o atitudine primitore fata de straini. Abilitatea irlandezilor - de a organiza craic (perioade distractive in companie de sarbatoare) in timpuri prospere sau nu – ai siguranta ca vei petrece nemaipomenit in orice moment. Trei zile dupa sfaristul “problemelor”, se simte in aer un optimism precaut, infectand teritoriul cu sentimentul ca orice este posibil.





SUA

Desi este considerata vinovata pentru Cel de-al III-lea Razboi Mondial, Miley Cyrus, Bruce Willis, camioanele monster si a poluarii fonice pe strada prin discutiile la decibeli ridicati, America ramane tara tuturor posibilitatilor. Cetatenii din SUA te vor primi cu bratele deschise si te vor ajuta sa ai o experienta cat mai placuta in tara lor – tot ce vor cere in schimb este sa iti lasi prejudecatile acasa.



Fiji


Locuitorii insulelor Fiji sunt considerati a fi cei mai prietenosi oameni de pe planeta. Si de ce nu ar fi cand au atatea motive pentru a zambi: insule luxuriante, recifuri spectaculoase, o viata marina bogata, locuri ideale pentru scufundari, plaje romantice, o bucatarie extraordinara si iubesc sa isi imparta bucuria cu toata lumea. Locuitorii din Fiji sunt renumiti in a-i ajuta pe turisti sa se simta bineveniti, oferindu-le sansa sa descopere cu adevarat frumusetea insulelor.





Thailanda

Cea mai vizitata tara din Asia de Sud –Est este cunoscuta dupa o serie de clisee si stereotipuri. Unele din acestea sunt: insule impresionante, vreme perfecta pentru vacante, experiente grozave de cumparaturi si gastronomice, “Franta Asiei”. Inca un stereotip demn de mentionat este si “tara cu cei mai prietenosi locuitori”. De ce sa te chinui sa analizezi de ce tailandezii zambesc atat de mult? Sunt prietenosi si va pot ajuta sa aveti un sejur de exceptie.



Turcia

Turcii sunt renumiti in intreaga lume pentru ospitalitatea de care dau dovata. Cu bucatele exceptionale, litoralul splendid si locurile istorice spectaculoase, turcii nu au niciun motiv pentru a fi secretosi. Sa va asteptati la saluturi calduroase din partea lor, multe invitatii la ceai si un chef nebun de conversatii si legat prietenii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu