joi, 25 martie 2010

China


Este una dintre cele mai cautate destinatii din lume, in special de cand Beijing a fost in centrul atentiei cu jocurile Olimpice din 2008, China este o aventura unica. De la panoramele impresionante din Tibet, la inghesuiala din Shànghǎi, o calatorie prin aceasta tara aduce o intalnire uimitoare cu una din cele mai vechi culturi de pe pamant.

Diversitatea terenului Chinei te poarta din orase zgomotoase spre sate linistite din varf de munte. O calatorie in una dintre cele mai vechi civilizatii din lume si te vei lovi de istorie la fiecare pas. Dar nu este vorba doar de un simplu muzeu cu relicve ale dinastiilor: procesul de dezvoltare a lasat China cu unele dintre cele mai unice orase din lume, pline de dinamism in actiune si gandire. China este un taram al superlativelor, cuprinzand raul Yangtze, Drumul Matasii, padurile de bambus ale ursilor panda uriasi si piscurile montane incetosate, imortalizate in picturile traditionale cu cerneala.

Si apoi locuitorii- pe care nu poti sa ii eviti datorita numarului mare- iti ofera experientele si distractiile pe care astepti sa le gasesti. Galagiosi si rapizi ii vei vedea pe chinezi cum se inghesuiesc in autobuze, plimbandu-se in haine ciudate prin Shànghǎi sau pregatind unele din cele mai interesante feluri de mancare din lume.

Toata lumea vorbeste despre China asa ca organizeaza o vacanta minunta pentru a vedea cu ochii tai ce ofera atat de special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu