joi, 4 martie 2010

Cele mai petrecarete orase din lume!

Cautam destinatia perfecta. Acel loc din lume care ne face sa simtim ca-i apartinem si unde vrem sa revenim de fiecare data. Pentru unii dintre noi poate fi plaja, soarele, nisipul si palmierii la umbra carora savuram un cocktail aromat, pentru altii este partia perfecta pentru ski, dar pentru multi dintre noi este orasul care petrece tot timpul, unde simti ca noaptea nu mai exista, unde distractia si buna dispozitie dureaza pana in zori.

Ibiza, Spania

Ibiza este destinatia No.1 pentru petreceri. Pentru mai bine de 30 de ani acest loc hedonistic a fost gazda unor petreceri cu participanti din intreaga lume. Cluburi de top, muzica de toate felurile si turisti cu chef de distractie, Ibiza le are pe toate. In unele cluburi faimoase ca Espuma, ringul de dans este umplut de spuma pana aproape de nivelul ochilor spre deliciul petrecaretilor.




Rio de Janeiro, Brazilia


Faimosul carnaval este destinatia ideala pentru petrecareti. Pe toata durata carnavalului locuitorii se distreaza cat pot de mult, canta si danseaza organizand paradele deja celebre in toata lumea. Evenimentul se desfasoara de obicei in luna februarie si martie. Rio se lauda si cu o viata de noapte vibranta avand cluburi renumite la nivel mondial si frecventate de celebritati din intreaga lume.



Thessaloniki, Grecia

Al doilea oras ca marime din Grecia nu duce lipsa de stil si de activitati atat pentru locuitori cat si pentru turisti. Thessaloniki abunda in distractii chiar si in lungile luni cand destinatiile faimoase ale Greciei sunt in hibernare. De la cafenele cochete la baruri cu specific latin, la discoteci ce vibreaza pe acorduri de muzica house si cluburi cu muzica greceasca. Gasesti multe distractii dupa ce ai vizitat celebrele biserici Bizantine, muzeele si ruinile.



Amsterdam , Olanda

In Amsterdam gasiti cafenele renumite in intraga lume, Red Light District si o viata de noapte vibranta ce face acest oras foarte cautat pentru distractie. Amsterdam este locul unde se desfasoara Cannabis Cup si peste 100 alte festivaluri in fiecare an. Ceea ce in altele tari este considerat tabu aici e perfect legal si pentru aceasta Amsterdamul este vizitat de mii de turisti in fiecare an.



Dubai, Emitarele Arabe Unite

Pentru cei cu mai multe posibilitati financiare, capitala mondiala a luxului si a distractiilor exclusiviste este imbatabila. Extravaganta Dubaiului depaseste orice limite, cu hoteluri ultra-luxsoase ridicate pe insule artificiale, mall-uri moderne si tone de metale pretioase stralucind in magazine. Cu toate acestea, Dubaiul este un oras cosmopolit cu muncitori ce vin din toate colturile lumii. Asa ca daca nu esti invitat la o petrecere exclusivista pe un yacht, poti oricand sa te distrezi cu oameni din toata lumea in cluburile si barurile din cel mai luxos oras al lumii.



Buenos Aires, Argentina
Tango, baby!

Cu mixul unic de cultura Europeana si Sud Americana si pasiunea nativa pentru dans, capitala Argentinei este mediul perfect pentru o viata de noapte vibranta. Ai parte de distractii diverse in fiecare “barrio”(cartier) al orasului. Relaxeaza-te la un club de jazz sau danseaza toata noatea intr-unul din restaurantele din oras. Unele cluburi sau centre culturale ofera si lectii de dans asa ca poti sa inveti tango sau salsa chiar la ele acasa. Ai tot ce vrei in Buenos Aires; de la pub-uri cu specific Irlandez si baruri cu muzica traditionala la cluburi pentru toate gusturile.
Vino in Octombrie si vei avea sansa sa participi la cele doua festivaluri internationale de tango si chitara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu