vineri, 19 martie 2010

“ Hasta Siempre, Comandante” - CUBA



Un paradis in care pana si timpul leneveste la soare, fumeaza un trabuc si bea un mojito dintr-un pahar cu umbreluta. O insula a carei legenda sporeste pe zi ce trece.
Cuba- una dintre cele mai usor de recunoscut tari din lume.
Gandeste-te la imaginile cu Che Guevara, masinile americane, trabucuri si batrani jucand domino. Cuba este unica si atrage din ce in ce mai multi vizitatori. Este vorba de isorie, dinamism si frumusetea naturala spectaculoasa.





Pentru calatoria in Cuba ai nevoie de pasaport, bani si de un rucsac rezistent; trebuie sa fii flexibil, creativ si sa ai un simt dezvoltat al umorului, rabdare si sa iti placa aventura. Cunoasterea limbii spaniole constituie un mare avantaj si astfel vei avea oportunitatea sa calatoresti in zone pe care turistii obisnuiti nu le pot vizita.





Lasand dexteritatea lingvistica deoparte, Cuba ramane o tara usor de vizitat si nu exista piedici prea mari care sa te opreasca sa calatoresti cat de mult doresti. O relaxare a regimului - Raul Castro incepandu-si mandatul in februarie 2008- a permis cubanezilor accesul la telefoane mobile si accesul in hoteluri pentru turisti ceea ce inseamna ca interactiunea cu localnicii este mult mai simpla si de cele mai multe ori surprinzatoare.
In aprilie vremea este ideala pentru a vizita Cuba.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu