vineri, 5 martie 2010

AUSTRIA – Destinatia Pentru Orice Anotimp

Cand auzi pomenindu-se de Austria, automat te gandesti la sporturi de iarna si cultura. Acesti doi termeni sunt ideali pentru a descrie exact aceasta tara impresionanta.

Austria este una dintre cele mai cautate destinatii din Europa datorita istoriei orasului, panoramele montane grozave si excelente statiuni de ski. Alaturi de Elvetia, Austria a fost numita Capitala Europeana a sporturilor de iarna.

In momentul in care vrei sa iti organizezi o vacanta in Austria ar trebui sa te informezi in legatura cu ce orase vrei sa vizitezi si care sunt posibilitatile de petrecere al timpului liber. Austria ofera distractii pentru orice varsta si gusturi.



In primul rand turistii vin in Austria pentru o serie larga de sporturi de iarna. Tara ofera o varietate larga de statiuni de ski care sunt nerabdatoare sa va primesca. Este esential pentru Austria ca aceasta industrie sa functioneze cat mai eficient posibil. Trebuie sa stiti ca statiunile din Austria sunt de dimensiuni medii, in contrast cu cele din Elvetia si Franta. Acest fapt aduce si avantaje si dezavantaje. Ce ar reprezenta un dezavantaj pentru cei ce sunt in cautarea unei statiuni de prima clasa, reprezinta un mare plus pentru turistii ce cauta o statiune de iarna mai ieftina si mai putin pretentioasa.



O alta atractie care va poate interesa este Turul de ciclism din Austria. Sunt rute spectaculoase de-a lungul marilor rauri. Ruta intre Passau si Viena, urmand cursul Dunarii este cea mai importanta sectiune de traseu din Austria si chiar din Europa. Mii de ciclisti se intalnesc aici in fiecare an pentru a-si testa rezistenta.



Mostenirea muzicala a Austriei atrage anual mii de iubitori de muzica din toata lumea. In Viena sau Salzburg turistii pot petrece clipe memorabile ascultand muzica clasica, jazz sau opere renumite in intreaga lume. Pe timpul verii, Austria gazduieste o gama variata de festivaluri de muzica pentru toate gusturile si varstele. Cel mai important festival de muzica ce are loc in Austria este Festivalul din Salzburg. Pe langa acest celebru festival de muzica clasica, Austria se lauda cu o gama variata de festivaluri de diferite genuri: pop, rock si folk.





Daca ai posibilitatea sa vizitezi Austria, nu ezita! Fa-ti bagajele si ia primul zbor spre aceasta tara fantastica. Vei fi uimit de frumusetea oraselor, a oamenilor si atractiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu