vineri, 19 martie 2010

Un nou parc de distracţii în Singapore



O nouă lovitură. Studiourile Universal şi-au deschis un nou parc tematic, al patrulea ca număr, în Singapore, scrie Reuters.

La ora locală 8:08, 18 lei chinezeşti mărgineau intrarea oaspeţilor, în speranţa că cifra norocoasă va aduce prosperitate pentru noul parc. Dar acesta nu se bazează numai pe noroc, ci şi pe personaje celebre care dau o notă de dinamism.

„E foarte tare, mai ales că suntem primii aici”, a declarat primul turist care a intrat în parc, Thomas, care era însoţit de fiul său Adrial.

Unii dintre vizitatori au avut de aşteptat luni de zile până să fie trăiască experienţa plină de diverse atracţii, cum ar fi o călătorie în Egiptul antic.

„De luni de zile aşteptăm, de la începutul anului chiar. De asemenea, şi azi am aşteptat trei ore să ne luăm bilet şi suntem foarte bucuroşi să putem vizita parcul”, a declarat un doctor din Singapore.

Speranţe

Oficialii parcului se aşteaptă la acelaşi nivel de entuziasm pentru cele 24 de atracţii majore ale parcului, cum ar fi cascadoriile în direct, care ar trebui să ajute staţiunea de 4,4 miliarde de dolari să reziste crizei.

De asemenea, unul dintre cele mai vizitate locuri din parc este Castelul lui Shrek. Dezvoltatorul, Genting Group, crede că parcul are un farmec special.

„Suntem foarte diferiţi de Disney, aşa cum puteţi vedea
dacă vă uitaţi în jur. Acesta va fi un parc foarte tare şi avem ambiţia să îl transformăm în cea mai căutată destinaţie din Asia”, a declarat preşedintele Genting Group, Limkok Tuay.



Citeste intreg articolul
http://turism.evz.ro
Autor:Oana Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu