vineri, 12 martie 2010

Vacanta pe tarmul Tunisiei



Tunisia este una dintre cele mai nordice destintii ale Africii, un loc unde turistii depasesc numeric pe localnici vara si sunt atrasi in fiecare an de aceasta destinatie datorita plajelor cu nisip auriu, soarelui ce straluceste pe tot parcursul zilei si peisajelor exotice de care nu te poti satura niciodata.

Tunisia este o tara in care dunele de nisip creeaza peisaje uimitoare, casele cochete rotunde din Jerba si Houmt adapostesc o multitudine de grupuri etnice si peisajele arse de soare de langa Tozeur constrasteaza puternic cu apa stralucitoare a Marii Mediterane care incadreaza tarmurile de nord si sud ale Tunisiei.



Plajele linistite de pe coasta de nord sunt atragatoare pentru turistii care vin pentru bai de soare pe plajele de la Hammamet si Monastir. Platourile de filmare ale Star Wars sunt pline de grupuri de turisti. Capitala tarii Tunis este un centru urban plin de viata, unde peretii medinei sunt aglomerati de turisti si comercianti.



Tunisia ofera si locuri de cazare fascinante: un camping luxos, dotat cu aer conditionat chiar in mijlocul desertului, locuinte rurale elegante pe insula Jerba sau vechi hanuri ale comerciantilor, aranjate special pentru vizitatori. Cu toate ca activitatea turistica a oferit numeroase locuri de munca si prosperitate in unele zone ale tarii, cultura traditionala locala este inca reticenta la influentele moderne asa ca echipeaza-te corespunzator si bucura-te de aceasta tara unica si fascinanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu