luni, 22 martie 2010

Insulele Canare - Tenerife

Tenerife este cea mai cunoscuta si cea mai mare din insulele Canare, atragand peste 10 milioane de vizitatori pe an, deoarece peisajul si atractiile insulei merg mai departe de plaje simple, dansatoare exotice si cel mai bun bitter.

Experientele in Tenerife includ 350 de km de coasta; plimbari prin paduri tropicale si o excelenta bucatarie traditionala. Din punct de vedere al unicitatii, Tenerife se ridica cu mult peste insulele din zona. Pico del Teide, este cel mai inalt varf al Spaniei la 3718m, fiind inconjurat de o serie de formatiuni de stanca de culori vulcanice. Este un teritoriu minunat pentru vacanta. Tenerife este destul de diversificata si aici poti petrece o vacanta minunata!

Cu cat te indrepti spre statiunile din sud-vest, cu atat vei gasi mai putini turisti. De exemplu, capitala Santa Cruz de Tenerife este aglomerata, oferind o experienta unica a spiritului de fiesta in perioada Carnavalului, intrecuta numai de Rio. Carnavalul este cea mai faimos eveniment la care participa atat localnici cat si turisti veniti special pentru aceasta ocazie, care tine din februarie pana in martie chiar o luna de zile, cu fel de fel de programe artistice, iar noaptea se organizeaza petreceri pe strada in costume de carnaval.

Vizitati Los Cristianos, Playa de Las Americas & Costa Adeje in sud unde in special turistii din zona de nord a Europei, invadeaza nisipul alb si stralucitor din statiuni.

Parcul Nacional del Tide in zona centrala ofera mai mult spatiu pentru turisti, cel putin la standardele Tenerifelor.

Locuitorii insulelor adora sarbatorile locale care tin de obicei minimum trei zile. Majoritatea festivitatilor tin de religie si in acea vreme de la mic la mare se imbraca in costumele locale traditionale si se servesc mancaruri traditionale.

Distractia inainte de afaceri este deviza regiunii Tenerife, ceea ce inseamna ca ai de ales din multe distractii de noapte incepand de la baruri locale si pana la cluburi cu DJ renumiti la nivel international si petreceri cu spuma.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu