vineri, 26 martie 2010

O Vacanta Minunata in Corfu


Grecia este tara care are multe sa ofere turistilor: peisaje exotice, sute de insule incantatoare, plaje cu nisip fin, scaldate de ape cristaline si o istorie pasionanta.

Corfu sau Kerkyra in greaca – este a doua insula ca marime din insulele de la marea Ionica. Este cu siguranta si una dintre cele mai cunoscute. Este “taramul frumos si bogat “ al lui Homer si ultima oprire a lui Odysseu in calatoria sa spre Ithaki.



Insula inregistreaza cantitati de ploaie suficiente pentru a dispune de o vegetatie bogata in special in perioada primaverii. Cu peisajul sau seducator de flori salbatice si chiparosi rasarind printre plantatiile de maslini, Corfu isi pastreaza pozitia de varf printre cele mai frumoase insule ale Greciei. Din pacate, sunt zone ale insulei care sufera de pe urma lucrarilor de dezvoltare.



Corfu este destinatia ideala pentru o vacanta plina de istorie. Viziteaza orasul vechi al insulei pentru a te bucura de arhitectura cu influente venetiene, franceze si britanice.





Vei petrece vacanta intr-o insula spectaculoasa, cu multa vegetatie, plaje superbe, orase pitoresti, si un grozav stil de viata cosmopolit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu