luni, 19 aprilie 2010

Destinatii pentru luna Mai

Planuiesti o vacanta in luna mai? Lonely Planet ne sfatuieste care sunt cele mai bune destinatii pentru aceasta perioada si pe care ar fi bine sa le eviti,

1. Irlanda

Cel mai exact am descrie luna mai ca fiind cea mai putin ploiasa perioada a Insulei de Smarald. Descopera frumusetea lacurilor din County Roscommon, admira spectaculoasele dealuri si vai ale raurilor din County Cork sau doar gaseste craic in Dublin.




2. Insulele Galapagos
Viata salbatica din insule este in cea mai buna forma in aceasta perioada a anului. Indreapta-te spre plajele minunate din Tortuga pentru a vedea testoasele si pasarile exotice.





3. New York
Mult prea frig iarna si aproape imposibil de suportat caldura vara, mai este perioada ideala pentru a descoperi New York-ul. Viziteaza fantasticele gradini botanice din Brooklin pentru un moment de relaxare in inima metropolei. 





4. Italia
Oricine a calatorit pe strazile din Roma sau Milano in perioada verii stiu ca pana si cele mai frumoase orase isi pierd din valoare datorita aglomeratiei si a vremii. Vremea in mai este calduta si orasele incep sa se pregateasca pentru vizitatori. In plus, vei avea placerea vizitezi Italia fara sa te simti ca intr-o conserva de sardine.



Evitati! India
Daca nu pleci cu gandul sa experimentezi perioada musonica in toata splendoarea ei, este recomandat sa astepti pana in septembrie sa calatoresti in India.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu