vineri, 16 aprilie 2010

Gran Canaria



Gran Canaria este a treia insula ca marime din arhipelagul Canare, dar adaposteste aproape jumatate din populatie. Este un “continent in miniatura” cu o variatie dramatica a terenului, de la nordul inverzit pana la interiorul muntos si sudul desertic. Aceasta este o insula din Canare in care simti ca mai exista locuri secrete de explorat. O destinatie perfecta pentru vacanta!



Peisajul oraselor din Gran Canaria este unul unic: orase in care zonele comerciale si viata de noapte se impletesc su secole de istorie si cultura.
De cele mai multe ori Gran Canaria este considerata o destinatie pentru plaja si foarte putini turisti descopera cu adevarat frumusetile acestui teritoriu.

Las Palmas de Gran Canaria este un oras port plin de viata si unde puteti vizita Muzeul Canario, Casa lui Columb. Daca agitatia este prea mare, indreptati-va spre nord unde Arucas ofera o atmosfera linistita si unele obictive care se merita vazute. Vegetatia insulei te surprinde la fiecare pas: mango, papaya, muscate imense, palmieri, cactusi pot fi intalniti la fiecare pas.





Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuit sportiv, ciclism, escaladă, drumetii.In Gran Canaria exista o multime de terenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, cu restaurante, terase si cafenele care dau viata oraselor insulei. Sarbatorile populare si gastronomia specifica insulei sunt alte puncte de atractie peste care nu se poate trece cu vederea.

VACANTA MINUNATA IN GRAN CANARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu