vineri, 16 aprilie 2010

Glamping: traiul la cort in varianta DELUXE

Glamping: traiul la cort in varianta DELUXE

Ah, vacantele cu cortul… iti iei cu tine casuta de panza, care-ti va sluji temporar ca locuinta, o porti de colo-colo, o plantezi in mijlocul naturii si, in schimbul acestor avantaje, ai mai putine pretentii legate de confort: intri “in casa” pe branci – sau cel putin incovoindu-ti spinarea – te speli la parau sau cu apa turnata cu ibricul, gatesti pe un primus ori un aragaz de voiaj, stand pe vine ori cu capul in jos si fundu-n sus…

Oare? Or fi destui si cei care fac asa, dar nu toti o fac. Multi altii vor - si capata - cu totul altceva de la un cort: o cazare asa de grozava, incat doar peretii textili iti mai amintesc ca stai la cort, in rest… instalatia bate si vila, nu numai apartamentul de bloc, la capitolul confort.

Se numeste glamping, e una dintre tendintele moderne in materie de cazare pentru turisti si inseamna a-ti petrece vacanta in niste corturi nu numai super-confortabile, ci de-a dreptul luxoase. Vorba aceea - numai lift nu au, dar altfel…

Daca va tenteaza ideea unui concediu la cort in varianta DELUXE, iata cum arata cateva corturi pline de glamour, in care te poti bucura, totodata, si de natura, si de confortul modern.

O sa intelegeti mai bine daca va spun ca "glamping" vine de la "glamorous camping"; va e clar, cred, cam despre ce fel de corturi e vorba.Glamping inseamna sa profiti de avantajele campingului, fara a renunta la cele ale cazarilor traditionale. Adica ai in jur natura, cum iti place tie, te bucuri de tot felul de activitati in aer liber - rafting, safari, drumetii si ce-o mai fi - dar ai si dus cu apa calda, spatiu berechet in interior, elegant amenajat - unori chiar cu implicarea unor decoratori profesionisti -, curent electric, paturi cu saltele confortabile, cu perne si pleduri moi, mancare gustoasa si servicii "de hotel" - curatenie in "camera", posibilitatea de a-ti da rufele la spalat etc.


Citeste intreg articolul 

http://travel.descopera.ro

Autor:Mihaela Stanescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu