joi, 22 aprilie 2010

Portocaliu pentru Olanda!


Nu mai exista foarte multe tari cu atatea zone situate sub nivelul marii. Nu exista prea multe tari atat de plate. Nu mai exista tari atat de dens populate si totusi atat de liberale. Ai mai intalnit o alta tara cu atata apa si vant sau atatea barci,vele, biciclete, pasari,diguri, mori de vant,flori, pesti, poduri, cafenele si branza… si oameni inalti? In plus, nu sunt prea multe tari care sa revendice o culoare atat de vine (portocaliu in acest caz).  Simplu spus, nu mai exista un alt loc in lume ca Olanda!


Incepand cu orasele, cine nu a auzit de Amsterdam, capitala culturii, a cafenelelor si a canalelor. Frumusetea ei fermecatoare atrage mii de turisti anual si pe langa aceasta, un numar mare de metropole grozave sunt doar la cateva ore sau chiar minute distanta. Haarlem, Groningen City, Rotterdam, Utrecht City, Den Haag, Leiden, Delft, Maastricht - lista pare infinita.



In afara oraselor, Olanda uimeste din nou. Splendoarea parcurilor nationale, dealurile inverzite sunt completate de lacuri stralucitoare si de un lant impresionant de insule. Cel mai frumos lucru este ca poti vizita totul calatorind cu bicicleta.


Dupa cum am mai spus nu mai exista multe locuri ca Olanda, dar nu ne credeti pe cuvant, mergeti si vedeti cu ochii vostri! 

VACANTA MINUNATA IN OLANDA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu