joi, 1 aprilie 2010

O Vacanta Minuata in Ungaria



Nu mai exista un alt loc ca Ungaria (Magyarország). Situata in inima Europei, tara are una dintre cele mai unice locatii de pe continent. Cei care nu sunt convinsi de farmecul Ungariei, trebuie doar sa asculte muzica lui Franz Liszt si Béla Bartók, sa admire Dunarea romantica care desparte Budapesta in doua sau sa guste din bucataria nationala (cu savoare de paprika). Impactul Ungariei in istoria si dezvoltarea Europei a fost mult mai puternica decat ar sugera marimea actuala si locuitorii.




Ungaria este locul perfect pentru a observa imbinarea regiunii Centrale si Est Europene. In timp ce unii dintre vecinii tarii se pot lauda cu monumente mai vechi si mai importante, Ungaria abunda in activitati pentru turisti si pentru cei cu interese specifice – pescuit, calarie, ciclism, observarea pasarilor, spa-uri termale.




Cele mai multe investitii au fost directionate catre Budapesta, de aceea multi turisti straini rareori s-au aventurat mai departe de acest splendid oras. Cele mai populare directii au foxt excursiile scurte pe Dunare sau lacul Balaton.
Ungaria ofera pentru turisti o cultura bogata si vibranta fiind una dintre cele mai interesante destinatii ale Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu