joi, 15 aprilie 2010

Vacanta Minunata in Finlanda



Este ceva foarte atragator in aerul finlandez si in spiritul tarii. O fi datorita faptului ca trei sferturi din suprafata tarii este acoperita de padure? Locuitorii se mandresc cu cele 180.000 insule si cele 190.000 lacuri. Finlanda ocupa locul 11 din lume din punct de vedere al calitatii vietii, asa ca este o destinatie ideala de vacanta.



Cu toate ca din punct de vedere social si economic este printre primele locuri, unele zone ale tarii sunt de-a dreptul neatinse de om; moderna capitala Helsinki este completata de un vast teritoriu salbatic impadurit in partea de nord si est a tarii ca: Parcul National Lemmenjoki si Parcul National Oulanka. Aceste zone sunt perfecte pentru expeditii printre paduri de pin si lacuri in perioada de vara.



Si cine s-ar fi gandit ca atat de departe in partea de nord a continentului vei avea parte de o vara superba? Este un sezon insorit si auriu cand Finlanda revine la viata cu o explozie de festivaluri, buna dispozitie si optimism. Este perioada ideala pentru a calatori in zonele Mikkeli si Lappeenranta. Relaxati-va comod pe veranda unei casute de lemn si bucurati-va de frumusetea soarelui care straluceste deasupra copacilor si vei vei avea parte de una din cele mai apreciate experiente ale Finlandei; linistea specifica Nordului care ofera pace sufletului.





Iarna in Finlanda are si ea farmecul ei, si cum sa treci cat mai usor peste acele temperaturi scazute dacat sa fii activ! Cum ar fi sa inchiriezi o sanie trasa de caini sau un snowmobil si sa explorezi intinderi de zapada, luminate de un minunat si palid soare de iarna? Priveste aurora boreala dupa o sauna si te vei simti binecuvantat de univers.



Avantajul este ca Finlanda este plina la finlandezi care te vor molipsi cu energia lor si spiritul independent, calm si ospitalier. Sunt un popor memorabil intr-o tara de vis.

OFERTA FINLANDA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu