luni, 19 aprilie 2010

Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti



Cele mai mari aqua-parcuri din Ungaria caută clienţi în România. Aquaworld, Budapesta: 17 bazine de diferite mărimi, un tobogan de un kilometru lungime, un bazin special pentru surfing şi un restaurant pe apă şi Aquaticum din Debrecen: un complex de băi termale, hotel wellness de patru stele, ştrand, parc acvatic mediteraneean acoperit, insulă pentru relaxare, centru de masaj thailandez - sunt cele mai atractive destinaţii din ţara vecină.

Interes mare din România

Operatorii de turism maghiari spun că pun accent anul acesta pe promovarea ofertelor în România, pentru că deja au simţit din ţara noastră un interes deosebit, şi nu numai de la turiştii din vestul ţării, care ajung în două-trei ore cu maşina. „20% dintre turiştii pe care i-am avut anul trecut au fost români, ceea ce reprezintă un număr foarte mare”, explică Zsuzsanna Kovacs, marketing manager al Băilor Termale Aquaticum din Debrecen.


Băile de la Debrecen recreează atmosfera mediteraneeană. „Vegetaţia bogată de plante tropicale (n.r. - pe lângă bazine cresc bananieri adevăraţi) şi numeroasele elemente distractive asigură fascinaţia verii în fiecare zi a anului”, a mai adăugat Kovacs.

Variantă pentru familişti



Reprezentanţii Aquaworld Budapesta spun că resortul lor este ideal pentru familiile cu copii, care au bazine cu apă mică şi jocuri. Pagina web a locului este inclusiv în limba română (www.aqua-world.hu/ro). Acesta este unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii acvatice din Europa. „Centrul de distracţii acvatice are un diametru de 72 de metri şi e acoperit de o cupolă gigantică cu înălţimea de cinci etaje”, spune Keresztes Krisztina, sales executive.

Parcul de distracţii este localizat în nordul oraşului Budapesta, lângă podul Megyeri, în Pesta, într-o oază verde, dar aproape de centrul oraşului.

Citeste intreg articolul 

http://www.evz.ro

Autor:Georgeta Petrovici

 VACANTA MINUNATA IN UNGARIA 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu